Mivel a bioritmus elkészítéséhez születési adataidra is szükségem van, így csak belépett tagként tudom azt elkészíteni számodra.

Lépj be, vagy amennyiben még nem vagy tag, regisztrálj ingyenesen.

A Bioritmusról

A bioritmus a szervezet három alapvető összetevője alapján jellemez. Intellektuális, érzelmi és fizikai. Arra az elsőre nagyon is meglepő tapasztalatra alapoz, hogy az emberi tulajdonságok nem csak hogy nem stabilak, de ritmikusan változnak, ingadoznak. Ennek a ritmikus ingadozásnak az okát nem kutatja, és nem is kíván rá magyarázatot adni, mivel a bioritmus egy gyakorlati felfedezés. Tapasztalás útján ismerték fel, és mint puszta tényt használják napjainkig.

Aki azonban a misztikában járatos, annak nem is annyira meglepő, hogy főbb jellemzőink ritmikus változásban vannak, hisz az tudja, hogy az egész élet folytonos pulzálás, körforgás. Csak, hogy a legalapvetőbbet, a holdciklust említsem, ami gyakorlatilag minden földi folyamatra befolyással van.

A bioritmus grafikon értelmezése

A mai napra érvényes értékek a grafikon közepén találhatóak, a függőleges vonalnál. Attól jobbra a reád váró értékek jelennek meg, míg balra a múltad adatai.
A vízszintes vonal a 0 értéket jelzi. Ha egy jellemződ felette van, úgy abban pozitív értékek jellemeznek, ha alatta, úgy negatívak.

A bioritmus természetesen nem szabhatja meg neked, mit tegyél. Nem korlátoz, nem irányít. Az ostoba ember fél tőle, az okos használja. Élj úgy, ahogy akarsz, és használd fel a tudást! A természet, a környezeted, a világ amiben élsz, mind-mind segítségedre lehet ...

Adatvédelmi nyilatkozat ::: This site is designed by Martin Villiam Jensen